Tips om u en uw trainingspartner gemotiveerd te houden

Worstelen jij en je trainingspartner om jezelf en elkaar gemotiveerd te houden tijdens je trainingen? Door het leuk en interactief te houden, verhoogt u uw motivatie en vergroot u de kans op betrokkenheid op de lange termijn.

Motivatie van trainingspartners
Als jij en je trainingspartner op zoek zijn naar manieren om dit seizoen gemotiveerd te blijven, hebben we hieronder enkele tips gegeven.

1. Vriendschappelijke wedstrijd
Competitie zou een gemakkelijke motivator moeten zijn voor jou en je trainingspartner. Kom met ideeën om sporten leuk en competitief te maken op een manier die voor jullie beiden werkt.

Een suggestie is om online sportsbooks in Michigan of iets dergelijks in uw staat te gebruiken om de inzet in uw vriendschappelijke competitie te vergroten. Je kunt zelfs wat geld winnen terwijl je bezig bent door weddenschappen te plaatsen op professionele sportcompetities. Bedenk een trainingsgerelateerde beloning voor de winnaar en een straf voor de verliezer.

De winnaar van de sportsbook mag de volgende training plannen, of de verliezer moet die dag een extra mijl lopen. Een wedstrijd met echte inzetten kan voor wat extra motivatie zorgen om je minst favoriete training te vermijden en wat extra geld te verdienen terwijl je toch bezig bent.

2. Stel een doel in
Stel een realistisch doel voor jezelf of een doel dat voor jullie beiden werkt. Je kunt het altijd aanpassen. Willen jullie allebei je tijd verkorten door een mijl te rennen, of wil je partner tegen het einde van het jaar 50 kilo meer kunnen tillen?

Tips om jou en je trainingspartner gemotiveerd te houden Onthoud dat je jezelf niet zo hard wilt pushen dat je geblesseerd raakt. Wees eerlijk tegen je partner als je hun kaliber niet kunt evenaren. Je hebt misschien extra tijd nodig om op te warmen als je niet op hetzelfde niveau bent, en dat is oké. Je kunt elkaar pushen en elkaar veilig houden.

Gun jezelf plezier zonder de druk om beter te presteren dan je partner.

3. Doe samen mee aan een sportcompetitie
Deelnemen aan een sportcompetitie met je trainingspartner kan je routine leuker en interactiever maken. Waar je woont en de populariteit van volwassen sportcompetities zal bepalen hoe gemakkelijk je een groep vindt waar jullie allebei een klik mee hebben, maar het is het proberen waard om je bubbel te verbreden.

Hier zijn een paar plaatsen waar je een sportcompetitie voor volwassenen kunt vinden om lid van te worden:

Colleges en universiteiten
Uw plaatselijke sportschool of YMCA
Stadsrecreatieve organisatie
Clubs voor buitenactiviteiten
Sociale media
Als je met anderen wilt spelen, beslis dan of jullie allebei meer geïnteresseerd zijn in het vinden van een team dat voor de lol of voor competitie speelt.

Samen trainen kan gemakkelijker zijn omdat je geen plannen met meer dan één persoon hoeft te maken, maar het kan je helpen om anderen te vinden om contact mee te maken of om toegewijd te blijven als jullie allebei een trage spreuk hebben.

4. Koop apparatuur
Beslissen welke uitrusting je zou kunnen kopen, kan stressvol en duur zijn als je kijkt naar de best beoordeelde uitrusting die beschikbaar is voor de door jou gekozen sport.

Je hebt niet de duurste uitrusting en uitrusting nodig om goed te presteren, vooral als jullie allebei gefocust zijn op meer informele trainingen of op de lange termijn misschien niet toegewijd zijn aan deze specifieke sport of oefening. Je kunt zuinig zijn in het zoeken naar manieren om samen sporten leuker te maken.

Er zijn manieren om geld te besparen op unieke uitrusting, zoals het kopen van gebruikte artikelen in een sportwinkel of het bijwonen van een plaatselijke uitrustingsruil. Als je veiligheidsuitrusting nodig hebt, overweeg dan om wat meer aan die items uit te geven om te garanderen dat je veilig bent tijdens het sporten.

No Comments

Add Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *