4 praktische gezondheidsproducten die u nodig heeft

In deze tijd is het belangrijk dat we er alles aan doen om gezond te blijven. Het eten van schoon, voedzaam voedsel en het bijhouden van onze fitnessregimes maken hier een groot deel van uit. Maar in werkelijkheid is dat slechts het topje van de ijsberg.

Praktische gezondheidsproducten
Het kan een uitdaging zijn om ervoor te zorgen dat u elke dag voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Er is altijd een vitamine of mineraal dat door de kieren glipt.

Op het goede spoor blijven en gemotiveerd blijven met uw fitnessdoelen is ook een behoorlijke hindernis om te nemen. Het is gemakkelijk om ontmoedigd te raken en op te geven, of uit het oog te verliezen wat je hebt gedaan en niet de gewenste vooruitgang te boeken.

Gelukkig zijn er tal van producten die je kunnen helpen om de gaten in je voeding op te vullen en om gestage vooruitgang te blijven boeken in de richting van je fitnessdoelen. We hebben allemaal wel eens een beetje hulp nodig!

Hier zijn vier handige praktische gezondheidsproducten die u kunnen helpen gezonder te leven.

1. Eiwitpoeder
Eiwitpoeder is een zeer populair en veel gebruikt voedingssupplement en heeft veel goede voordelen. Het kan helpen bij spiergroei, gewichtsverlies en weefselherstel.

4 praktische gezondheidsproducten die je nodig hebt Het is een geweldige manier om ervoor te zorgen dat je voldoende eiwitten binnenkrijgt via je dieet, wat vooral relevant is als je een actieve levensstijl hebt. Het is er in vele soorten en smaken en wordt meestal toegevoegd aan smoothies voor een extra dosis voedingsstoffen.

U kunt zelfs gespecialiseerde eiwitpoeders vinden die worden gecombineerd met andere stoffen voor extra gezondheidsvoordelen. Collageenpoeder is bijvoorbeeld niet alleen een eiwitsupplement, maar ondersteunt ook de gezondheid van haar, nagels en huid.

2. B12-supplement
Vitamine B12 is een belangrijke en noodzakelijke voedingsstof voor het ondersteunen van een gezond menselijk lichaam. Het wordt door het lichaam gebruikt om bloed- en zenuwcellen te ondersteunen, DNA te maken en bloedarmoede te voorkomen. Het is ook een vitamine die gemakkelijk over het hoofd wordt gezien met een dieet alleen.

Vitamine B12 wordt het vaakst gevonden in dierlijke producten en hoewel er plantaardige bronnen van B12 zijn, zijn ze vaak niet zo rijk aan deze specifieke voedingsstof. Daarom is voor wie plantaardig eet of weinig dierlijke producten eet, een B12-supplement aan te raden.

Deze zijn verkrijgbaar in capsule-, kauw- en vloeibare vorm en zijn te vinden bij de meeste supermarkten. Neem er gewoon één per dag om uw gezondheid en voeding te ondersteunen!

3. Probiotica
Normaal gesproken denken we aan bacteriën en micro-organismen en aan ongezond of gevaarlijk, maar wist je dat sommige bacteriën juist goed voor je zijn? Dat is waar probiotica binnenkomen.

Probiotica zijn levende bacteriën en gisten die worden geconsumeerd om de spijsvertering te bevorderen. Ze helpen bij het herstellen van wat de “darmflora” wordt genoemd en houden uw spijsverteringssysteem gezond en regelmatig.

Probiotica zijn te vinden in pil- en vloeibare vorm, maar ook verwerkt in verschillende voedingsmiddelen en dranken, zoals yoghurt of kombucha.

4. Fitbit-tracker
Tot slot, welke lijst met gezondheids- en welzijnsproducten zou compleet zijn zonder de ultieme fitnesstool? De Fitbit Tracker is een elektronisch polsbandje waarmee je al je fitnessdoelen kunt bereiken.

Deze tracker houdt je dagelijkse stappen, hartslag en fysieke activiteit bij. Naast het bijhouden van je voortgang, stuurt het je ook motiverende berichten om je te helpen je doelen te bereiken!

De Fitbit Tracker is waterdicht, voor degenen die liever in het zwembad trainen, en hij heeft zelfs een functie die je kan helpen om een betere conditie te krijgen.

No Comments

Add Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *